Over Ons

Welkom op onze website.

Inmiddels hebben we 10 jaar ervaring met 'ons' geweldige ras de Bullmastiff. Ons eerst gefokte nestje hadden we in 2009. In totaal hebben we nu 4 nestjes gefokt. In 2017 hopen we ons 5e nest te mogen verwelkomen. Kijk voor onze planning onder 'pups opkomst'.

Onze visie
We mogen nu wel zeggen dat we kunnen putten uit enige ervaring; leuke dingen meegemaakt, maar ook zeker minder leuke dingen. Het verrijkt je inzichten.
Wij fokken absoluut geen zogenaamde 'gelegenheids nestjes'! Wij denken er juist heel bewust over na welke oudercombinatie wij maken; welke reu het beste bij onze teef past. Bij ons zullen de ouderdieren ook altijd officieel (door de Raad van Beheer) getest zijn op heupdisplasie en op elleboogsdyplasie.
Een gezonde hond die goed kan lopen vinden wij allerbelangrijkst. Want wat heb je een hond die bijvoorbeeld kreupel loopt? Geen plezier in ieder geval en dan hebben we het nog niet over het leed van de hond zelf.
Helaas hebben we een goede gezondheid niet altijd zelf in de hand; maar we streven er wel naar.
We zijn echte liefhebbers van het ras en dus willen we ook zeer zeker een rastypische hond fokken! Wij fokken alleen honden met stamboom.

Wie zijn wij
Wij zijn Greetje en Hugo van Oostrum uit het kleine Brabantse dorp Landhorst.
Voordat onze eerste bullmastiff Lana bij ons kwam, hadden we samen een blonde bouvier en een bruine labrador. Beide honden mochten 13 jaar oud worden.
Op dit moment zijn we in het rijke bezit van 8 bullmastiffs. Die wonen ook allemaal gezellig bij ons in huis.

Dat heeft natuurlijk niet alleen voordelen met zoveel zielen in 1 huis. Daar hebben we het redelijk druk mee. We kunnen daardoor niet altijd iedereen op elk tijdstip ontvangen. We hebben naast onze honden en het contact met met mensen die al een hond van ons hebben, natuurlijk ook familie en vrienden waar we graag tijd aan besteden.

We hopen dat iedereen veel plezier beleeft aan onze website en als er vragen zijn, mail ons gerust. We zouden het leuk vinden als u een berichtje in ons gastenboek achter laat.

Greetje & Hugo van Oostrum.

Back to Top